Assim vocé me mata

Hoppsan! Vad som igår kväll skulle bli en liten söndagspromenad slutade med en sjuk konsert, sjukt bra vill säga.
Ai se eu te pego har väl knappast undgått någon den senaste tiden. Så tänk er då när man befinner sig i Murcia och ser på reklamaffischer att Michel Teló spelar några kilometer bort om 1 timme. Då ser man möjligheterna till en grym kväll, och tack och lov för det.
Michel Teló är brasilianare, och vi går in i arenan och märker att det är ungefär hälften brasilianare och hälften spanjorer. Och vi såklart...
Första tanken var att han skulle spela 3-4 okända låtar, därefter Ai se eu te pego och sen sluta. Där trodde vi fel. Michel Teló gav oss ett party utav högsta klass, i alla fall enligt mig. Givetvis spelade han sin dunderhit, på portugisiska, engelska och spanska, alltså 3 gånger... Men inte nog med det. Han och hans grymma band spelade även låtar från Jason Mraz och Adele, innan han lyfte taket med Danza kuduro och I gotta feeling. Och gissa vilken låt han avslutade med? Ai se eu te pego så klart! Men det gjorde ingenting. Latinamerikanerna och spanjorerna dansade som aldrig för, och tro mig, när jag vaknade i morse var höfterna en aning stela. Visst drogs man med i den häftigaste dansen, men det här var helt extremt. Värre en den värsta krogrundan!
Så vad säger man? Tack Michel Teló för en annorlunda men fantastisk bra konsert!
Bilder kommer!
Förresten, spelningarna i helgen gick jättebra! Här kommer ett smakprov.
http://www.youtube.com/watch?v=pDTwT5OBf4E&feature=youtu.be
Adam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0