Äntligen!

Då var man framme. Vi har alla fyra jobbat hela sommaren, vintern och hösten för detta, och helt plötsligt så är vi på plats. Skön känsla naturligtvis!
Gårdagen började ruskigt tidigt, om man ens kan kalla det tidigt när vi åkte mot flygplatsen kl 00.15. Snarare sent på kvällen... Men efter någon enstaka timmes sömn och mycket väntan så gick vi på planet 06.00. 3,5 timme senare steg vi av planet. Och herregud, vilket väder! Inte ett moln på himmelen och 20 grader, i solen till och med något varmare. Då var det bara att slänga av sig vinterjackan, tjocktröjan och halsduken. Blev dock svettigt ändå...
Vi satte oss i bussen och anlände en timme senare till Murcia, vår nya hemort. Där mötte vi två goda vänner, Alba och Julian. Alba är en vänlig människa som hjälpte oss att fixa lägenheten och Julian är en mycket bra vän sedan tidigare. Alba gav oss då nycklarna och visade oss till lägenheten. Vad ska man säga, ibland blir man lite överrumplad, det här var ett av dessa tillfällen. Lägenheten var klart bättre än vad vi alla hade föreställt oss. 4 sovrum, 3 terrasser varav en riktigt stor, sällskapsrum, kök, 2 toaletter och det bästa av allt, helt möblerat!
Så första kvällen i vårt nya hem firades med lite alkoholhaltiga drycker och många skratt!
Vi vaknade upp idag till precis lika bra väder och gjorde en fin fruktost. Därefter tog vi oss alla en löptur för att lära känna staden lite närmare. Efter det gick Victor och Bea till supermarket, som ligger på bottenvåningen i vårt radhus, och storhandlade.
Med allt det fixat så har vi nu njutit av en härlig lunch i solen, säkerligen över 20 grader i solen idag också. Det blev en del solande och nu är vi något solbrända, nyduschade och redo för att ta en tur ut på stan!
Förresten, shit vad smidigt skype är. Underbart att få prata med nära och kära där hemma!
Ta hand om er!
Adam, Bea, Ida och Victor.

Kommentarer
Postat av: Adams mamma Ann-Marie

Härligt att höra att Ni har det bra ( har väl inte direkt varit orolig för att Ni inte skulle få det bra iof) och att lägenheten var över Era förväntningar! Skall bli jättekul att få se lite bilder. Glöm inte prata lite spanska emellanåt,,,,

Postat av: Jonathan

Detta låter inte helt fel! Saknar er redan, puss på er <3

2012-01-09 @ 22:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0